Έκτακτη ενημέρωση Ν. Χαρδαλιά : Μόνο καθήμενοι στους χώρους διασκέδασης – «Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση Έκτακτη ενημέρωση Ν. Χαρδαλιά : Μόνο καθήμενοι στους χώρους διασκέδασης – «Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση
Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι από την Πέμπτη 8 Ιουλίου όλοι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και με τους κανόνες... Έκτακτη ενημέρωση Ν. Χαρδαλιά : Μόνο καθήμενοι στους χώρους διασκέδασης – «Λουκέτο» από την πρώτη παράβαση

Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι από την Πέμπτη 8 Ιουλίου όλοι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και με τους κανόνες χωρητικότητας που έχει ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε έκτακτη ενημέρωση.

Όσες επιχειρήσεις ελέγχονται και διαπιστώνονται παραβάσεις θα αντιμετωπίζουν άμεσα ποινή προσωρινής αναστολής δραστηριότητας, τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι στα 27 έτη και το 99% όσων καταλήγουν είναι ανεμβολίαστοι.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!