Την Πέμπτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ραφαέλ Καρά στο δημαρχείο της Ρώμης Την Πέμπτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ραφαέλ Καρά στο δημαρχείο της Ρώμης
Η σορός της Ραφαέλα Καρά πρόκειται να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη στο δημαρχιακό μέγαρο της Ρώμης, το Καπιτώλιο. Αύριο, Τετάρτη, το απόγευμα,... Την Πέμπτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Ραφαέλ Καρά στο δημαρχείο της Ρώμης

Η σορός της Ραφαέλα Καρά πρόκειται να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη στο δημαρχιακό μέγαρο της Ρώμης, το Καπιτώλιο. Αύριο, Τετάρτη, το απόγευμα, η σορός θα μεταφερθεί από το σπίτι της μεγάλης καλλιτέχνιδας μέχρι το δημαρχείο της Αιώνιας Πόλης. Ενδιάμεσα, η πομπή θα σταματήσει μπροστά στα κεντρικά στούντιο, σε ένα θέατρο και στα γραφεία της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai.

Σε όλες τις στάσεις θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η γυναίκα αυτή, η οποία ταύτισε σε μεγάλο βαθμό την καριέρα της με την ταυτότητα και την εξέλιξη της Rai.

Η κηδεία της διεθνούς φήμης Ιταλίδας τραγουδίστριας και τηλεπαρουσιάστριας θα τελεσθεί την Παρασκευή το μεσημέρι στην εκκλησία Σάντα Μαρία Ιν ‘Αρα Τσέλι, στην Πλατεία Βενέτσια της Αιώνιας Πόλης. Η Ραφαέλα Καρά , εκφράζοντας τις τελευταίες της επιθυμίες, είχε ζητήσει ένα απλό φέρετρο από ακατέργαστο ξύλο και μετά την κηδεία η σορός της να αποτεφρωθεί.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!