Η ώρα των νησιών του Σαρωνικού Η ώρα των νησιών του Σαρωνικού
Για τον δικό τους βουλευτή Του Αλέξανδρου ΚριτσίκηΔικηγόρος Ο πρωθυπουργός στο Κερατσίνι επισκεπτόμενος το Κέντρο Υγειας. Μην ξεχναμε ότι ο πρωθυπουργός στις τελευταίες εκλογές... Η ώρα των νησιών του Σαρωνικού

Για τον δικό τους βουλευτή

Του Αλέξανδρου Κριτσίκη
Δικηγόρος

Ο πρωθυπουργός στο Κερατσίνι επισκεπτόμενος το Κέντρο Υγειας.

Μην ξεχναμε ότι ο πρωθυπουργός στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος στη Β΄ Πειραια όπου παρολίγον εάν κρατούσε την έδρα του να μην εκλεγόταν άλλος υποψήφιος πέραν του μαχητικού κ. Μαρκοπούλου.

Γιατί όμως ο πρωθυπουργός δεν επισκέπτεται και την Σαλαμίνα που συνιστά το προπύργιο της δεξιάς στη Μεταπολίτευση;

Αλλά ας το προεκτείνουμε ένα βήμα πάρα πέρα.

Γιατί η Σαλαμίνα να μην αποτελέσει μια αυτόνομη εκλογική περιφέρεια στις κοινοβουλευτικές εκλογές μαζί με τα υπόλοιπα νησιά του Αργοσαρωνικού ανεξάρτητη από τη Β΄ Πειραιά;

Τι σχέση έχει άλλωστε η Σαλαμίνα με την Β΄ Πειραια και τα νησιά με την Α΄ Πειραια; Όσο και αν κοιτάζουμε τις δεξαμενές ψήφων δεν παύει να μεριμνάμε για το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών που απαιτούν τη δική τους κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Κύριε πρωθυπουργέ υποσχεθήκαμε νέα ήθη και έθιμα στην πολιτική ζωή Ώρα να το πράξετε. Δώστε επιτέλους την ευκαιρία στις τοπικές κοινωνίες των νησιών του Σαρωνικού να αποκτήσουν το δικό τους κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο αποτινάσσοντας τον λαϊκισμό των προκατόχων σας.

Για να κάνετε άλλωστε ομελέτα κ. Πρωθυπουργέ πρέπει να σπάσετε αυγά…

error: Content is protected !!