«Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος» «Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος»
Συνέδριο «Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος» στο πλαίσιο του Διαλόγου για το Μέλλον της Ευρώπης (Ρωμαϊκή Αγορά, Αθήνα, 8.7.2021, ώρα 20.00) Την Πέμπτη... «Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος»

Συνέδριο «Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος» στο πλαίσιο του Διαλόγου για το Μέλλον της Ευρώπης

(Ρωμαϊκή Αγορά, Αθήνα, 8.7.2021, ώρα 20.00)

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 και ώρα 20.00, το Υπουργείο Εξωτερικών, υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,  σε συνεργασία με τον  Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και την Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν Συνέδριο στη Ρωμαϊκή Αγορά με τίτλο «Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την προώθηση της αρχής του κράτους δικαίου στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Διευθυντής του EPLO, καθηγητής κ. Σπυρίδων Φλογαΐτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο  Ιταλός Συνταγματικός Δικαστής και πρώην Πρωθυπουργός, κ. Giuliano Amato και ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ, κ. Didier Reynders.  

Μετά το πέρας του Συνεδρίου, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και εδώ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!