Τοποθετήθηκαν στις κεντρικότερες διασταυρώσεις του νησιού φωτεινοί σηματοδότες LED με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης Τοποθετήθηκαν στις κεντρικότερες διασταυρώσεις του νησιού φωτεινοί σηματοδότες LED με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης
Σαλαμίνα, 7.07.2021 Τοποθετήθηκαν στις κεντρικότερες διασταυρώσεις της Σαλαμίνας φωτεινοί σηματοδότες LED με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης και ανέπαφη covid free εντολή.  Μετά την διασταύρωση της... Τοποθετήθηκαν στις κεντρικότερες διασταυρώσεις του νησιού φωτεινοί σηματοδότες LED με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης

Σαλαμίνα, 7.07.2021

Τοποθετήθηκαν στις κεντρικότερες διασταυρώσεις της Σαλαμίνας φωτεινοί σηματοδότες LED με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης και ανέπαφη covid free εντολή.

 Μετά την διασταύρωση της Ακτής Καραϊσκάκη με την οδό Αγ. Μηνά και στην Ακτή Καραϊσκάκη τώρα και στην διασταύρωση της Λ. Σαλαμίνας με την οδό Ζωοδ. Πηγής και στην διασταύρωση  της Λ. Ιπποκράτους με την Λ. Αιαντείου  τοποθετήθηκαν τα νέα φανάρια με χρονοδιακόπτη και ανέπαφη covid free εντολή.

Πλέον οι μαθητές που πηγαίνουν στα σχολεία στην οδό Ζωοδ. Πηγής, οι συμπολίτες μας που πηγαίνουν στο 2ο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) αλλά και όλοι όσοι διασχίζουν τα κεντρικά αυτά σημεία του νησιού, θα μπορούν πια να κινούνται με απόλυτη ασφάλεια.

Δεν σταματάμε στιγμή να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ασφάλειας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!