ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.-ΔΤ-«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.-ΔΤ-«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ»
Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 Συγχαρητήρια του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. προς τον Γεώργιο Προκοπίου. Προσδοκίες για την Αναγέννηση του κλάδου. Μήνυμα θερμών συγχαρητηρίων έστειλε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.-ΔΤ-«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ»

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Συγχαρητήρια του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. προς τον Γεώργιο Προκοπίου.

Προσδοκίες για την Αναγέννηση του κλάδου.

Μήνυμα θερμών συγχαρητηρίων έστειλε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ.) στον Γεώργιο Προκοπίου για την επιτυχία του στον Πλειοδοτικό Διαγωνισμό των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Στο μήνυμα εκφράζεται χαρά και βαθιά ικανοποίηση, γιατί το μεγαλύτερο δυναμικό της Ελληνικής Ναυπηγικής Βιομηχανίας βρίσκεται πλέον σε άξια ελληνικά χέρια.

Διατυπώνεται επίσης η βεβαιότητα για την αναγέννηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που θα σημάνει την αναγέννηση ολόκληρου του κλάδου της Ναυπηγικής Βιομηχανίας με μεγάλο εθνικό όφελος.

Στην προσπάθεια αυτή του νέου ιδιοκτήτη οι ναυπηγοεπισκευαστές δηλώνουν ειλικρινείς συμπαραστάτες.

error: Content is protected !!