Υπερψηφίστηκε η δημοπράτηση του μεγάλου έργου οδοποιΐας της Σαλαμίνας Υπερψηφίστηκε η δημοπράτηση του μεγάλου έργου οδοποιΐας της Σαλαμίνας
Υπερψηφίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής οι όροι δημοπράτησης του μεγάλου έργου Οδοποιίας της Σαλαμίνας Προϋπολογισμού 2εκ ευρώ. Μετά από την υπογραφή... Υπερψηφίστηκε η δημοπράτηση του μεγάλου έργου οδοποιΐας της Σαλαμίνας

Υπερψηφίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής οι όροι δημοπράτησης του μεγάλου έργου Οδοποιίας της Σαλαμίνας Προϋπολογισμού 2εκ ευρώ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη

Μετά από την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, άμεσα περάσαμε στο επόμενο στάδιο της έγκρισης των όρων της δημοπράτησης και αρχές Σεπτεμβρίου το έργο βγαίνει σε διαγωνισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την προτεραιότητα που δίνει σε έργα της ΠΕ Νήσων, τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και τον Πρόεδρο της Νίκο Πέππα για την ταχύτητα των αποφάσεων τους.

Θερμές ευχαριστίες και στα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής για την αποτελεσματικότητα τους.

Η Περιφέρεια Αττικής είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην χώρα σε εκτέλεση έργων και η ταχύτητα που κινούμαστε στο έργο αυτό αποδεικνύει την πρόθεση μας για άμεση ολοκλήρωση του.

Οραματιζόμαστε, Σχεδιάζουμε, Υλοποιούμε!

error: Content is protected !!