Αντιμέτωπιση κουνουπιών από την Περιφέρεια Αττικής Αντιμέτωπιση κουνουπιών από την Περιφέρεια Αττικής
Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί το τριετές Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Αντιμετώπισης του Προβλήματος των Κουνουπιών 2021-2023 με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.... Αντιμέτωπιση κουνουπιών από την Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί το τριετές Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Αντιμετώπισης του Προβλήματος των Κουνουπιών 2021-2023 με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού έχουν τοποθετηθεί παγίδες για πρώτη φορά στα νησιά όπου ελέγχουν τον πληθυσμό και σε συνεργασία με τους Δήμους και άλλους φορείς γίνονται παρεμβάσεις.

Η ΠΕ Νήσων παρεμβαίνει σε περιοχές αναπαραγωγής των κουνουπιών όπως τα στάσιμα νερά.Ευχαριστούμε τον Εκπολοτιστικό Σύλλογο ‘Μέγας Αλέξανδρος’ για την συνεργασία αποτέλεσμα της οποίας ήταν η διάνοιξη δυο σημείων διεξόδου του νερού που ήταν στάσιμα στην Παραλία Κατάστημα του Δήμου Σαλαμίνας.

Η Περιφέρεια Αττικής και Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έχει θέσει πρώτη προτεραιότητα την υγεία των πολιτών με ολοκληρωμένα προγράμματα και στοχευμένες δράσεις.

Μεριμνούμε, Συνεργαζόμαστε, Παρεμβαίνουμε

error: Content is protected !!