ΚΛΕΙΔΔΙ, το νέο «απόρθητο» δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας των Ενόπλων Δυνάμεων ΚΛΕΙΔΔΙ, το νέο «απόρθητο» δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας των Ενόπλων Δυνάμεων
Κοινή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του στρατηγείου διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου, πραγματοποίησαν στις 16 Ιουλίου, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,... ΚΛΕΙΔΔΙ, το νέο «απόρθητο» δορυφορικό σύστημα επικοινωνίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Κοινή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του στρατηγείου διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου, πραγματοποίησαν στις 16 Ιουλίου, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Εσωτερική Αγορά Τιερρύ Μπρετόν.

Όπως ανακοινώθηκε, παρόντες ήταν επίσης ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας Αντώνιος Οικονόμου και ο υπαρχηγός του ΓΕΝ υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, έγινε παρουσίαση του Εθνικού Ιδιόκτητου Δορυφορικού Τηλεπικοινωνιακού Συστήματος ΚΛΕΙΔΔΙ και πραγματοποιήθηκε κρυπτοκαλυμμένη βιντεοκλήση με μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται σε επιχειρησιακούς πλόες.

hellasjournal.com

error: Content is protected !!