Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 18.07.2021   Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Η περιοχή και οι... Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 18.07.2021

  Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Η περιοχή και οι κάτοικοι των Αμπελακίων στο επίκεντρο της  εκδήλωσης του Δήμου μας για τα 200 χρόνια Ελευθερίας, την Παρασκευή το βράδυ στις 16 Ιουλίου 2021.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες για πτυχές του Αγώνα και πως οι  πρωτοβουλίες των Αμπελακιωτών έπαιξαν τον δικό τους ρόλο. Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας σημείωσε πως «η μνήμη και η παράδοση μας στηρίζει στο παρόν και μέλλον μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε υποστηρικτές αυτών των πρωτοβουλιών κι εμείς».

Άλλη μια εκδήλωση που ο κόσμος αγκάλιασε…

Άλλη μια εκδήλωση που μας που μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι για τους προγόνους μας.

Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!