Ανακοινώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Σαλαμίνας Ανακοινώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Σαλαμίνας
ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1927 Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 33 –4ος ΟΡΟΦΟΣ – ΤΗΛ.: 210 4658622 – ΣΑΛΑΜΙΝΑ e-mail: e-b-s-s_@hotmail.comsite :www.essalaminas.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ.:... Ανακοινώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Σαλαμίνας

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1927

Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 33 –4ος ΟΡΟΦΟΣ – ΤΗΛ.: 210 4658622 – ΣΑΛΑΜΙΝΑ

e-mail: e-b-s-s_@hotmail.com
site :www.essalaminas.gr

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1193
ΣΑΛΑΜΙΝΑ: 19/07/21

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΜΑΣ – Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην προσπάθειά μας εδώ και τέσσερα (4) χρόνια για την εξωστρέφεια του νησιού μας τυπώσαμε ένα (1) φυλλάδιο για τη Σαλαμίνα το οποίο θα διανεμηθεί στοχευμένα και όχι στο δρόμο. Θα δοθεί σε Τουριστικούς Πράκτορες, σε Αθηναϊκά Ξενοδοχεία και όχι μόνο τα οποία οργανώνουν ημερήσιες εκδρομές των επισκεπτών τους, σε Φυσιολατρικούς Συλλόγους, σε Ιστορικούς, Αρχαιολογικούς, Θρησκευτικούς, Αθλητικούς, Σχολεία Αττικής και περιχώρων, ΚΑΠΗ, κ.τ.λ. Στόχος μας είναι η επισκεψιμότητα του νησιού, η ανάδειξή του και η οικονομική του ανάπτυξη.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Και αυτό το καλοκαίρι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας είναι κοντά στους «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» προκειμένου να αποφύγουμε τις δυσάρεστες συνέπειες των πυρκαγιών, ενισχύοντάς τους με καύσιμα για να αυξηθούν οι περιπολίες.
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι, κάθε μας ενέργεια την κάνουμε πρώτα γνωστή σε εσάς τα μέλη μας και κατόπιν θα προβούμε σε συνεργασίες. Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν το όνομα του Συλλόγου μας ή των μελών του Δ.Σ. προκειμένου να σας πλασάρουν οτιδήποτε. Αυτό με αφορμή τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από μέλη μας σχετικά με κάποια εταιρεία που ενδιαφέρθηκε για e-shop. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώνετε για οτιδήποτε παρατηρείτε. Επίσης οι συνδρομές μας συνοδεύονται πάντα από νόμιμη απόδειξη του Συλλόγου μας.
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ 3117/Β/16-7-21, 44779/2021 με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ», στη δική σας ευχέρεια πως θα επιλέξετε να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι, οι «ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2021» σύμφωνα με τα ισχύοντα έχουν ξεκινήσει από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 και  λήγουν την ΤΡΙΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021. Καλές πωλήσεις!!!

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:

Φουστέρης Φραγκούλης (ηλεκτρικά οχήματα «My green move», Σαλαμινομάχων 27, τηλ.2104673198).

Κιαβουράκη Αφροδίτη (έτοιμα ενδύματα και αξεσουάρ «Queen diamond», Λ. Φανερωμένης 72, τηλ. 2104651692).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΟΡΣΙΑ

error: Content is protected !!