Συνάντηση Δημάρχου Σαλαμίνας με τη νέα Διοίκηση της ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Συνάντηση Δημάρχου Σαλαμίνας με τη νέα Διοίκηση της ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
“Συναντήθηκα με την νέα Διοίκηση της εταιρείας ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε.. Συζητήσαμε για όλα τα θέματα και ζήτησα από την Διοίκηση την μείωση της αξίας... Συνάντηση Δημάρχου Σαλαμίνας με τη νέα Διοίκηση της ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

“Συναντήθηκα με την νέα Διοίκηση της εταιρείας ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε..

Συζητήσαμε για όλα τα θέματα και ζήτησα από την Διοίκηση την μείωση της αξίας του εισιτηρίου για τους κατοίκους του νησιού, την προσφορά παροχών προς τους επιβάτες, την ειδική μέριμνα για τους μαθητές και τις πολύτεκνες οικογένειες και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιφέρειας του νησιού. Πράγματι, η Διοίκηση του ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε άμεσα και από 01/08/2021:

●Για τους επιβάτες της γραμμής Παλούκια – Σαλαμίνα και αντίστροφα, η αξία του κανονικού εισιτηρίου μειώνεται από 1,60 ευρώ στο 1,10 ευρώ, ενώ το μαθητικό – πολύτεκνο – φοιτητικό εισιτήριο στην ίδια γραμμή μειώνεται από 0,80 ευρώ στο 0,60 ευρώ.

●Η αξία της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών μειώνεται από 75,00 ευρώ σε 50,00 ευρώ για όλες τις γραμμές, ενώ θα παρέχεται για πρώτη φορά και μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για μαθητές – πολύτεκνους – φοιτητές στο ποσό των 30,00 ευρώ.

●Το μαθητικό εισιτήριο θα ισχύει για όλη την διάρκεια του έτους και θα μπορεί να γίνεται χρήση του, με την επίδειξη του μαθητικού πάσο, και για την θερινή περίοδο.

●Τίθενται σε εφαρμογή περισσότερα δρομολόγια, τα οποία πρόκειται να πυκνώσουν ακόμη περισσότερο. Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται από το ηλεκτρονική σελίδα (site) της εταιρείας στο διαδίκτυο, www.ktelsalaminas.gr, καθώς και από το προφίλ της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook κλπ).

●Τροποποιείται η διαδρομή των γραμμών Παλούκια – Αιαντείου – Κακής Βίγλας και Περιστέρια Κολώνες καθώς και της γραμμής Αμπελάκια – Σελήνια, ώστε, τόσο στην μετάβαση όσο και στην επιστροφή, τα λεωφορεία να διέρχονται από το εμπορικό κέντρο της Σαλαμίνας, καθώς είναι αναγκαίο οι κάτοικοι και περιοχών αυτών να έχουν άμεση πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο.

●Η νέα Διοίκηση του ΚΤΕΛ θα προχωρήσει στην εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής και έξυπνου εισιτηρίου και συστήματος πληροφόρησης του επιβατικού κοινού.

●Οι επιβάτες στο προσεχές διάστημα θα έχουν τη δυνατότητα, να προμηθεύονται το έξυπνο εισιτήριο από τα γραφεία του ΚΤΕΛ (Ελευθερίου Βενιζέλου 7)

●Η νέα Διοίκηση προχωρά άμεσα στην αναβάθμιση του στόλου των λεωφορείων του, με την αγορά νέων λεωφορείων.Ευχαριστώ θερμά την νέα Διοίκηση του Κ.Τ.Ε.Λ. για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας.”

error: Content is protected !!