Διανομή μεγάλης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης για ευπαθείς ομάδες, δομές και υπηρεσίες πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σαλαμίνας Διανομή μεγάλης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης για ευπαθείς ομάδες, δομές και υπηρεσίες πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 22.07.2021 Άλλη μια πρωτοβουλία του Δήμου Σαλαμίνας που αγγίζει τις ευαίσθητες δράσεις του Δήμου μας χαρίζοντας χαμόγελα και ανακούφιση. Πραγματοποιήθηκε διανομή μεγάλης παρτίδας... Διανομή μεγάλης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης για ευπαθείς ομάδες, δομές και υπηρεσίες πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 22.07.2021

Άλλη μια πρωτοβουλία του Δήμου Σαλαμίνας που αγγίζει τις ευαίσθητες δράσεις του Δήμου μας χαρίζοντας χαμόγελα και ανακούφιση.

Πραγματοποιήθηκε διανομή μεγάλης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης για ευπαθείς ομάδες, δομές και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Σαλαμίνας παρέδωσε μάσκες στα σώματα ασφαλείας του νησιού, τον Σύλλογο Α.με.Α Σαλαμίνας και βέβαιια σε όλες τις υπηρεσίες του.

Η διανομή διενεργείται από τους υπαλλήλους της δημοτικής αρχής μας και τον ίδιο τον Δήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο που δήλωσε ότι «οι προσπάθειες μας δεν σταματούν και η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται πάντα στις επάλξεις σε ο,τι αφορά την διασφάλιση παροχών προς όφελος των δημοτών μας και κάλυψη κάθε ανάγκης».

Να σημειωθεί ότι η προμήθεια παρτίδας των μασκών, έγινε μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σαλαμίνας με αποδοχή της δωρεάς απο την Human Plus.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!