Ο Δήμος Σαλαμίνας και η Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων) τίμησαν την εκδήλωση της “Εθνικής Παλιγγενεσίας” στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων με την συμπλήρωση των διακοσίων ετών από την Επανάσταση του 1821 Ο Δήμος Σαλαμίνας και η Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων) τίμησαν την εκδήλωση της “Εθνικής Παλιγγενεσίας” στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων με την συμπλήρωση των διακοσίων ετών από την Επανάσταση του 1821
Σαλαμίνα, 25.07.2021    Ο Δήμος Σαλαμίνας και η Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων) τίμησαν την εκδήλωση της “Εθνικής Παλιγγενεσίας” στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων με την... Ο Δήμος Σαλαμίνας και η Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων) τίμησαν την εκδήλωση της “Εθνικής Παλιγγενεσίας” στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων με την συμπλήρωση των διακοσίων ετών από την Επανάσταση του 1821

Σαλαμίνα, 25.07.2021

   Ο Δήμος Σαλαμίνας και η Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων) τίμησαν την εκδήλωση της “Εθνικής Παλιγγενεσίας” στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων με την συμπλήρωση των διακοσίων ετών από την Επανάσταση του 1821, εχθές Σάββατο 24 Ιουλίου.

Η κληρονομιά της Επανάστασης του 1821 ήταν το θέμα που απασχόλησε την κεντρική εκδήλωση συνδιοργανώνοντας μια βραδιά μουσικοχορευτικό αφιέρωμα, με ιστορικές ομιλίες και παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ο Α’ Γραμματέας της Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα κ. Alexander Kyri, ο Βουλευτής Β Πειραιά της ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, εκπρόσωποι του Κλήρου, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στον χαιρετισμό του υπογράμμισε: “Μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές του Δήμου μας παίρνουμε διδάγματα για το σήμερα και το αύριο μας και νιώθουμε υπερήφανοι για τους προγόνους και την Ιστορία μας”.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ενθουσιασμό και τα χειροκροτήματα ήχησαν πολύ δυνατά. Το νησί μας όπως του αξίζει.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!