Ποιες συντάξεις θα ζητηθούν πίσω – Πόσες χιλιάδες περιμένουν Ποιες συντάξεις θα ζητηθούν πίσω – Πόσες χιλιάδες περιμένουν
Ο «γολγοθάς» των εκκρεμών συντάξεων συνεχίζεται, καθώς χιλιάδες περιμένουν να εκδοθεί η σύνταξή τους και απ’ ότι δείχνει η κατάσταση αντί το πρόβλημα να... Ποιες συντάξεις θα ζητηθούν πίσω – Πόσες χιλιάδες περιμένουν

Ο «γολγοθάς» των εκκρεμών συντάξεων συνεχίζεται, καθώς χιλιάδες περιμένουν να εκδοθεί η σύνταξή τους και απ’ ότι δείχνει η κατάσταση αντί το πρόβλημα να μειώνεται, ολοένα και αυξάνεται, καθώς οι αιτήσεις κάθε μέρα πληθαίνουν.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2021 εκδόθηκαν 18.531 συντάξεις και υπάρχει ένα υπόλοιπο 132.600 συντάξεων που περιμένουν να διεκπεραιωθούν, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020 εκδόθηκαν 7.071 συντάξεις και υπάρχει ένα υπόλοιπο 178.300 συντάξεων που εκκρεμούν.

Στο μεταξύ, ένα άλλο πρόβλημα που έχει εμφανιστεί είναι αυτό με τις διασταυρώσεις. Συγκεκριμένα, θα γίνονται περικοπές και θα ζητηθούν πίσω συντάξεις χηρείας μετά την τριετία αν εργάζονται ή λαμβάνουν σύνταξη.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του OPEN TV «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη:

ergasiakanea.eu

error: Content is protected !!