Ο Σαλαμίνιος αρτοποιός Παναγιώτης Τζίμας ανακηρύχθηκε από την CEUCO ως ο Ευρωπαίος Master αρτοποιός του 2021 Ο Σαλαμίνιος αρτοποιός Παναγιώτης Τζίμας ανακηρύχθηκε από την CEUCO ως ο Ευρωπαίος Master αρτοποιός του 2021
Σαλαμίνα, 26.07.2021    Ο Σαλαμίνιος αρτοποιός Παναγιώτης Τζίμας ανακηρύχθηκε από την CEUCO (Conseli Europeen des Confreries Qenogastronomiques) ως ο Ευρωπαίος Master αρτοποιός του 2021 σε... Ο Σαλαμίνιος αρτοποιός Παναγιώτης Τζίμας ανακηρύχθηκε από την CEUCO ως ο Ευρωπαίος Master αρτοποιός του 2021

Σαλαμίνα, 26.07.2021

   Ο Σαλαμίνιος αρτοποιός Παναγιώτης Τζίμας ανακηρύχθηκε από την CEUCO (Conseli Europeen des Confreries Qenogastronomiques) ως ο Ευρωπαίος Master αρτοποιός του 2021 σε τελετή που έγινε στην Βερόνα της Ιταλίας προχτές 24 Ιουλίου .

Πριν αναχωρήσει για την Βερόνα ο Παναγιώτης ζήτησε από τον Δήμο μας να πάρει μαζί μια σημαία του Δήμου Σαλαμίνας. Την σημαία την είχε συνέχεια μαζί του!

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, τόνισε: ‘Ως Δήμαρχος Σαλαμίνας αλλά και ως φίλος εδώ και δεκαετίες του Παναγιώτη, είμαι πολύ περήφανος, όπως και όλοι οι συμπολίτες μας  γιια την διακρισή του αυτήν.»

 Θερμά Συγχαρητήρια Παναγιώτη!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!