ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
O Δήμος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα THE GREEN CITY που υλοποιείται από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost.... ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

O Δήμος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα THE GREEN CITY που υλοποιείται από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost.

Μέσω του προγράμματος κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το Κινητό Πράσινο Σημείο θα σταθμεύει και θα λειτουργεί στην Σαλαμίνα σε κεντρικά σημεία του νησιού. Οι πολίτες θα μπορούν να παραδίδουν για ανακύκλωση χαρτί / χαρτόνι, Γυαλί, Ηλεκτρονικό & Ηλεκτρικό Εξοπλισμό, Ρούχα (ένδυση/υπόδηση) – Υφάσματα, Μεταλλικά αντικείμενα, Αλουμίνιο, Βρώσιμα Έλαια και Λίπη, Λοιπά Υλικά.

Μέσω του προγράμματος οι πολίτες ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά τους και αποκτούν άµεσο κέρδος. Ο τύπος και το βάρος των υλικών μετατρέπονται σε πόντους και κερδίζουν οφέλη µέσω των συνεργατών του THE GREEN CITY!

Αναλυτικές πληροφορίες στο site του Δήμου μας https://www.salamina.gr/the-green-city/

Στηρίζουμε και ενισχύουμε την ανακύκλωση στο νησί μας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχηκ. Γιώργου Πατούλη.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!