Την  έλλειψη αντιπολίτευσης δεν είναι δουλειά της “ΦΩΝΗΣ” να την αντικαταστήσει Την  έλλειψη αντιπολίτευσης δεν είναι δουλειά της “ΦΩΝΗΣ” να την αντικαταστήσει
Με αφορμή ένα δημοσίευμα που υπέπεσε τυχαία στην αντίληψή μου το οποίο και περιείχε μεταξύ των άλλων και μια επίθεση στον Τύπο θα απαντήσω,... Την  έλλειψη αντιπολίτευσης δεν είναι δουλειά της “ΦΩΝΗΣ” να την αντικαταστήσει

Με αφορμή ένα δημοσίευμα που υπέπεσε τυχαία στην αντίληψή μου το οποίο και περιείχε μεταξύ των άλλων και μια επίθεση στον Τύπο θα απαντήσω, όχι υπέρ η κατά του τύπου αλλά για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Και θα μιλήσω μόνο για την “ΦΩΝΗ”.

Η “ΦΩΝΗ” λοιπόν έχει δηλώσει εξαρχής ότι δεν θα μπει στην διαδικασία να καλύψει την παντελή έλλειψη αντιπολίτευσης, ούτε θα μπει στην διαδικασία να αναπαράγει προβλήματα που αναδεικνύονται μέσω του Facebook.

Αντίθετα έχει δημοσιεύσει καθετί που έρχεται στο e-mail της από όπου και να προέρχεται και την κάθε άποψη με ονοματεπώνυμο.

Αν κάποιος λοιπόν ο οποιοσδήποτε θέλει να στείλει οτιδήποτε στα e-mail μας μπορεί να το στείλει και να είναι σίγουρος ότι θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας με το όνομα του όπως και την πιθανή απάντηση στην καταγγελία του.

Πολλές φορές έχουμε γίνει δέκτες στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (που για εμάς έχουν άλλο σκοπό) διαφόρων παρόμοιων δημοσιευμάτων αλλά σπάνια συγκεκριμένου δελτίου τύπου από την αντιπολίτευση ή έστω κάποιον ενεργό πολίτη και όποτε αυτό έχει γίνει έχει δημοσιευτεί.

Έχουμε αποφασίσει η στάση μας να είναι και να παραμείνει σοβαρή και για αυτό άλλωστε δεν αποδεχόμαστε σχόλια σε ότι ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας, ώστε να αποφευχθούν τα φαινόμενα που έχουμε δει όλοι μας στο παρελθόν.

Συνοψίζοντας λοιπόν μάλλον αντί να κατηγορηθεί ο Tύπος καλό θα ήταν ο λαός της Σαλαμίνας να απαιτήσει από τους αιρετούς του κατέταξε στην μειοψηφία να κριτικάρουν εκείνοι τα όποια κακώς κείμενα της εκάστοτε εξουσίας σοβαρά και όχι παίζοντας τις “πιστικουλιές” κατά τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυν.

Και καταλήγω με ένα φιλοσοφικό ερώτημα.

Μήπως έχει έρθει ο καιρός να σοβαρευτούμε; Όλοι μας…

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!