Θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο το νέο κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών έως τους 42 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου Θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο το νέο κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών έως τους 42 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου
Συνεχίζεται κατά το διήμερο Τρίτης-Τετάρτης το νέο κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η θερμοκρασία... Θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο το νέο κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών έως τους 42 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου

Συνεχίζεται κατά το διήμερο Τρίτης-Τετάρτης το νέο κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η θερμοκρασία θα φτάσει έως και 12 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα στα κεντρικά και δυτικά ηπειρωτικά θα φτάσουν τοπικά τους 41-42 ⁰C, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 39-40 ⁰C. Στα νησιωτικά τμήματα, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε υψηλά επίπεδα φτάνοντας στο Ανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Ρόδο τους 38-40 ⁰C, στην Κρήτη τους 38-39 ⁰C, στις Κυκλάδες τους 35-36 ⁰C και στο Ιόνιο τους 38-39 ⁰C.

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη 12/8 και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, όπου φαίνεται οι θερμοκρασίες να επανέρχονται κοντά στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

ΠΔΡ – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!