ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 26/07/21 παραμονή του Αγίου Παντελεήμωνος, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος... ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 26/07/21 παραμονή του Αγίου Παντελεήμωνος, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας έκανε αρτοκλασία υπέρ των μελών του, των οικογενειών τους και των επιχειρήσεών τους, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος Στενού Φανερωμένης.
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του ενόψει του Δεκαπενταύγουστου ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σαλαμίνας με τρόφιμα, δείχνοντας το καλό παράδειγμα της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
  3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Και αυτό το μήνα «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» θα ενισχυθούν με καύσιμα από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας προκειμένου να αποφύγουμε τις δυσάρεστες συνέπειες των πυρκαγιών που όλοι έχουμε ζήσει αυτό το διάστημα στη χώρα μας.
  4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, κ. Ραπαντζίκου Ορσίας και του Δημάρχου Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλου Γεωργίου στο Δημαρχείο Σαλαμίνας στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες του νησιού και τους Σαλαμίνιους εμπόρους της λαϊκής αγοράς. Η συνάντηση είχε καλή έκβαση σε όλα τα θέματα στα οποία πάρθηκαν συναινετικές αποφάσεις και δόθηκαν λύσεις.
  5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έγινε παρέμβαση της Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, κ. Ραπαντζίκου Ορσίας στην εφημερίδα ESPRESSO η οποία κυκλοφόρησε στις 13/08/21 σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε από την συγγραφέα κ. Δημουλίδου για το δυσμενές σχόλιό της σε βιβλίο της που αφορούσε τους επισκέπτες της Σαλαμίνας.
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 08/08/21 η Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας, κ. Ραπαντζίκου Ορσία και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ., κ. Σπετσιωτάκης Κωνσταντίνος παρευρέθηκαν μαζί με τον Υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ., κ. Δ. Φανουργάκη και τον Α΄Αντιπρόεδρο του Β.Ε.Π., κ. Γ. Κωνσταντόπουλο στο εξάμηνο μνημόσυνο του αείμνηστου Προέδρου του Β.Ε.Π., Ανδριανού Μιχάλαρου.
  7. ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους:
  • Καβακιώτη Ελισσάβετ (κατεψυγμένα είδη «Frozen store», Λ. Φανερωμενης 74, τηλ.2104651687).
  • Oruci Erjon ( εστιατόριο – ψητοπωλείο «Το στέκι της πλατείας», Λ. Αιαντείου 2, τηλ. 2104666681).
  • Καλαϊτζάκη Σοφία (βότανα – μπαχαρικά, λαϊκή αγορά Σαλαμίνας, τηλ.6947079863).
  • Πούτος Ευάγγελος (αγρότης, λαϊκή αγορά Σαλαμίνας, τηλ.2104660033).
  • Καραμπαλίκογλου Γεώργιος (εμπόριο τροφίμων, λαϊκή αγορά Σαλαμίνας, τηλ.6973748114).
  • Δαρζέντας Αναστάσιος (οπωρολαχανικά, λαϊκή αγορά Σαλαμίνας, τηλ.2104665752).
  • Πούτος Δημήτριος (οπωρολαχανικά, λαϊκή αγορά Σαλαμίνας, τηλ.2104663928).

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ               ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΟΡΣΙΑ

error: Content is protected !!