Πυρκαγιά στην Κερατέα : Μήνυμα του 112 για την εκκένωση των οικισμών Μαρκάτι και Συντερινα Πυρκαγιά στην Κερατέα : Μήνυμα του 112 για την εκκένωση των οικισμών Μαρκάτι και Συντερινα
Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι αλλά και η Συντερίνα στην Κερατέα, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από περίπου μια ώρα στην περιοχή, με μήνυμα... Πυρκαγιά στην Κερατέα : Μήνυμα του 112 για την εκκένωση των οικισμών Μαρκάτι και Συντερινα

Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι αλλά και η Συντερίνα στην Κερατέα, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από περίπου μια ώρα στην περιοχή, με μήνυμα που εστάλει πριν από λίγο από το 112. Το μήνυμα αναφέρει:

«Αν βρίσκεστε στο Μαρκάτι Κερατέας εκκενώστε τώρα προς Λαύριο».

αλλά και δεύτερη εκκένωση οικισμού

Αν βρίσκεστε στην Συντερίνα Κερατέας εκκενώστε τώρα προς Ανάβυσσο

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας

Εντωμεταξύ ενισχύθηκαν οι δυνάμεις και αυτή την ώρα επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 25 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, έξι αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα με τη συνδρομή από υδροφόρες δήμων.

Την ίδια ώρα, με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής Στέφανου Κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Από πλευράς αστυνομίας, λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά λεωφόρο Κερατέας – Λαυρίου από την γέφυρα Αδάμ.

error: Content is protected !!