Νέα αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους πυρόπληκτους κατοίκους της Λίμνης Ευβοίας και των γύρω περιοχών Νέα αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους πυρόπληκτους κατοίκους της Λίμνης Ευβοίας και των γύρω περιοχών
19/08/2021       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους πυρόπληκτους κατοίκους της Λίμνης Ευβοίας και των γύρω περιοχών  Γ. Πατούλης: «Έχουμε... Νέα αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους πυρόπληκτους κατοίκους της Λίμνης Ευβοίας και των γύρω περιοχών

19/08/2021      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους πυρόπληκτους κατοίκους της Λίμνης Ευβοίας και των γύρω περιοχών 

Γ. Πατούλης: «Έχουμε απλώσει δίχτυ αγάπης και αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που περνούν μια μεγάλη δοκιμασία. Θα παραμείνουμε στο πλευρό τους όσο χρειαστεί»

Με προορισμό το δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, ξεκίνησε σήμερα το πρωί τρίτη διαδοχική αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Λ. Κεφαλογιάννη αναμένεται να παραδώσει αγαθά πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές και συγκεκριμένα στα χωριά πέριξ της Λίμνης.

«Έχουμε απλώσει δίχτυ αγάπης και αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που περνούν μια μεγάλη δοκιμασία. Μαζί με τους πολίτες, τους Δήμους της Αττικής, αθλητικούς φορείς και συλλογικότητες έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή αλυσίδα κοινωνικής ευθύνης. Θα παραμείνουμε στο πλευρό τους όσο χρειαστεί», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική η ανταπόκριση όλου του κόσμου και αποδεικνύει ότι η κοινωνία μας έχει βαθιά ριζωμένο το αίσθημα αλληλεγγύης. Θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε σε αυτήν την πράξη ανθρωπιάς», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Τα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στο 3ο διαδοχικό «κύμα» συμπαράστασης από την Περιφέρεια Αττικής συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών. Παράλληλα, οι Αθλητικοί σύλλογοι: Γ.Σ Αμαρουσίου, Α.Σ Αθηναϊκός, Α.Σ. Ατρόμητος, Α.Ο Φοινικέων και Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος, καθώς και ο Ιερός Ναός Προφήτου Δανιήλ Μεταξουργείο στήριξαν την πρωτοβουλία συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα αγαθών υπό το συντονισμό της συμβούλου άθλησης του Περιφερειάρχη, Χριστίνας Γαλανοπούλου, η οποία συνόδευσε την κα Κεφαλογιάννη στις πληγείσες περιοχές.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!