Πανελλήνιες 2021: Εκπλήξεις και ανατροπές στις φετινές βάσεις – Οι τελευταίες εκτιμήσεις Πανελλήνιες 2021: Εκπλήξεις και ανατροπές στις φετινές βάσεις – Οι τελευταίες εκτιμήσεις
Οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων των Πανελλαδικών εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν έως τις 27 Αυγούστου, σύμφωνα με εκτιμήσεις, βάζοντας τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων. ... Πανελλήνιες 2021: Εκπλήξεις και ανατροπές στις φετινές βάσεις – Οι τελευταίες εκτιμήσεις

Οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων των Πανελλαδικών εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν έως τις 27 Αυγούστου, σύμφωνα με εκτιμήσεις, βάζοντας τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων. 

Όσον αφορά τις βάσεις, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», η Ιατρική Αθηνών δεν επιστρέφει στις εποχές των 19.000 μορίων, όμως εκτιμάται ότι θα σημειώσει άνοδο πάνω από 600 μόρια.

Οι πολύ καλές επιδόσεις των υποψηφίων σε Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια στο 3ο επιστημονικό πεδίο, ανεβάζουν σχεδόν όλες τις Ιατρικές πάνω από το κατώφλι των 18.000 μορίων.

cnn.gr

error: Content is protected !!