Ο Δήμος Σαλαμίνας θα σταθεί και φέτος δίπλα στους φοιτητές της Σαλαμίνας – Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Ο Δήμος Σαλαμίνας θα σταθεί και φέτος δίπλα στους φοιτητές της Σαλαμίνας – Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Σαλαμίνα, 28.07.2021  Συγχαίρω όλα τα παιδιά για την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα κατάφεραν σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Συγχαρητήρια, επίσης, στους... Ο Δήμος Σαλαμίνας θα σταθεί και φέτος δίπλα στους φοιτητές της Σαλαμίνας – Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Σαλαμίνα, 28.07.2021

 Συγχαίρω όλα τα παιδιά για την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα κατάφεραν σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Συγχαρητήρια, επίσης, στους γονείς, που τόσο αγωνίστηκαν δίπλα στα παιδιά τους και στους καθηγητές τους που τους έδειξαν τον δρόμο.

Ο Δήμος μας θα σταθεί και φέτος δίπλα στους φοιτητές της Σαλαμίνας. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος του.

■ Με το ‘ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ’, όπως τα δύο τελευταία χρόνια, με την συνδρομή πάντα του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας-Στάση Ζωής.

■Με την παραχώρηση σε φοιτητές μας δύο διαμερισμάτων του Δήμου μας στον Κορυδαλλό, τα οποία, επισκευάσαμε και είναι πλέον έτοιμα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

error: Content is protected !!