Ανακύκλωση και Σαλαμίνα «προχωρούν» μαζί!!! Ανακύκλωση και Σαλαμίνα «προχωρούν» μαζί!!!
ΔΙΨΑ η Σαλαμίνα για ανακύκλωση αφού, σε όλα τα είδη και με όλους τους τρόπους, έχουμε μόνο αυξήσεις των ποσοτήτων. Ανακύκλωση και Σαλαμίνα «προχωρούν»... Ανακύκλωση και Σαλαμίνα «προχωρούν» μαζί!!!

ΔΙΨΑ η Σαλαμίνα για ανακύκλωση αφού, σε όλα τα είδη και με όλους τους τρόπους, έχουμε μόνο αυξήσεις των ποσοτήτων.

Ανακύκλωση και Σαλαμίνα «προχωρούν» μαζί!!!

Με το κινητό πράσινο σημείο, έχουμε καταφέρει, μόνο στον πρώτο μήνα, να γεμίζει το φορτηγό και οι υπεύθυνοι από την προσεχή Δευτέρα να ενισχύουν την δύναμή τους στο νησί.

Με τους ενεργούς μπλε κάδους, τα αποτελέσματα είναι πολύ αισιόδοξα αφού από το 0 (μηδέν) έχουμε φτάσει πάνω από τους 30 τόνους το μήνα!

Στις ηλεκτρικές συσκευές τεράστια αύξηση, στο γυαλί προσθέτονται νέες ποσότητες, στα κλαδιά είμαστε σε τονάζ ρεκόρ, μελάνια/μπαταρίες/λάμπες/μπάζα προσπαθούμε με αποτελέσματα.

Στα βιοαπόβλητα, οι 15 τόνοι τον Ιούλιο μόνο τυχαίοι δεν είναι και μάλιστα με καλή ποιότητα.

Στα πλαστικά καπάκια θετική έκπληξη, αν και γνωρίζαμε ότι όλοι μαζεύουν αλλά δεν ήξεραν που να τα παραδώσουν. Τα ειδικά βαρέλια συλλέγουν καθημερινά.

Τα εγκαταλελειμμένα αμάξια μειώνονται στο νησί και μαζί τους οι εστίες μόλυνσης.

Όλα αυτά υλοποιούνται εδώ στη Σαλαμίνα, με την ενεργό δράση των πολιτών που σέβονται το περιβάλλον και φυσικά το νησί μας που τόσο αγαπάμε!

Από την ανάληψη της διοίκησης του δήμου Σαλαμίνας, ο δήμαρχος Γιώργος Θ. Παναγόπουλος μαζί με όλους εμάς τους συνεργάτες τους, θέσαμε την ανακύκλωση ψηλά στους στόχους μας.

Ως ομάδα, λοιπόν, με την υπηρεσία καθαριότητας αυτά τα 2 χρόνια έχουμε μόνο αισιόδοξα αποτελέσματα που θα δουλέψουμε να τα αυξήσουμε. “

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Αντώνης Βακάλης

error: Content is protected !!