Φοιτητικά ενοίκια: Στα ύψη οι τιμές σε όλη τη χώρα – Το κόστος στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις Φοιτητικά ενοίκια: Στα ύψη οι τιμές σε όλη τη χώρα – Το κόστος στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις
Οι φοιτητές φέτος θα δυσκολευτούν να βρουν ένα οικονομικό διαμέρισμα στον τόπο των σπουδών τους, καθώς όπως φαίνεται από τα στοιχεία των Κτηματομεσιτικών γραφείων, οι τιμές... Φοιτητικά ενοίκια: Στα ύψη οι τιμές σε όλη τη χώρα – Το κόστος στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις

Οι φοιτητές φέτος θα δυσκολευτούν να βρουν ένα οικονομικό διαμέρισμα στον τόπο των σπουδών τους, καθώς όπως φαίνεται από τα στοιχεία των Κτηματομεσιτικών γραφείων, οι τιμές των ενοικιαζόμενων σε όλη τη χώρα, έχουν εκτοξευθεί.

Παρά το γεγονός ότι την περυσινή χρονιά τα μικρά διαμερίσματα που προορίζονται για φοιτητές παρέμειναν κλειστά, αφού δεν άνοιξαν οι πανεπιστημιακές σχολές, φέτος με την επιστροφή στην κανονικότητα της λειτουργίας των ΑΕΙ, υπολογίζεται ότι οι τιμές τους θα έχουν άνοδο και μάλιστα σε διψήφιο ποσοστό.

Οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα στις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις της χώρας, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, ενώ στην Αθήνα, οι μεγαλύτερες αυξήσεις, καταγράφονται στον Νέο Κόσμο, στην Καλλιθέα, στο Παγκράτι και ακολουθούν τα Εξάρχεια και η περιοχή του Ζωγράφου.

Δυσεύρετες παραμένουν οι φοιτητικές στέγες -με τις τιμές να εξακολουθούν να βρίσκονται στα ύψη- σε Χανιά, Καλαμάτα και Κέρκυρα.

cnn.gr

error: Content is protected !!