Δημόσια ΙΕΚ: Αναλυτικός οδηγός για τις 103 ειδικότητες – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι Δημόσια ΙΕΚ: Αναλυτικός οδηγός για τις 103 ειδικότητες – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι
Σε εξέλιξη βρίσκεται η περίοδος εγγραφών στα Δημόσια ΙΕΚ, με τους ενδιαφερομένους να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν 20.000 θέσεις σε 103 ειδικότητες σε 1.125 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης σε όλη τη χώρα. Η διορία λήγει στις 10... Δημόσια ΙΕΚ: Αναλυτικός οδηγός για τις 103 ειδικότητες – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η περίοδος εγγραφών στα Δημόσια ΙΕΚ, με τους ενδιαφερομένους να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν 20.000 θέσεις σε 103 ειδικότητες σε 1.125 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης σε όλη τη χώρα.

Η διορία λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου, προθεσμία κατά την οποία θα πρέπει να εγγραφούν στα ΙΕΚ όπου πέτυχαν την εισαγωγή τους και οι απόφοιτοι Λυκείου που συμπλήρωσαν το παράλληλο μηχανογραφικό τον περασμένο Ιούλιο.

Πρόκειται για 8.100 θέσεις σε 52 ειδικότητες, οι οποίες «κλείδωσαν» τον Ιούλιο για να διατεθούν αποκλειστικά στους αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

Οι υπόλοιπες 20.000 είναι διαθέσιμες όχι μόνο για τους αποφοίτους, αλλά για όποιον επιθυμεί να διεκδικήσει μία θέση στα Δημόσια ΙΕΚ.

cnn.gr

error: Content is protected !!