ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021- NEXT GENERATION FESTIVAL ΗΜΕΡΑ 1η με τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων-Φίλων ΑμεΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021- NEXT GENERATION FESTIVAL ΗΜΕΡΑ 1η με τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων-Φίλων ΑμεΑ
Σαλαμίνα, 6.09.2021  ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021 NEXT GENERATION FESTIVAL ΗΜΕΡΑ 1η Τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων-Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εχθές Κυριακή 5... ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021- NEXT GENERATION FESTIVAL ΗΜΕΡΑ 1η με τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων-Φίλων ΑμεΑ

Σαλαμίνα, 6.09.2021

 ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021

NEXT GENERATION FESTIVAL ΗΜΕΡΑ 1η

Τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων-Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εχθές Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας.

Η προσπάθεια της ομάδας των παιδιών μας συγκίνησε όλους και τα παιδιά είχαν την χαρά της δημιουργικής συμμετοχής σε μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου.

 Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος και η Δημοτική Αρχή σταθερά στηρίζουν τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων ΑμεΑ  Σαλαμίνας. Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε την σημασία της συμμετοχής για τα παιδιά στις εκδηλώσεις του Δήμου, συνεχάρη τον Σύλλογο για το έργο του, ευχαρίστησε τα παιδιά για την συμμετοχή τους και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα στον Σύλλογο.

Κάνουμε βήματα. Όλοι μαζί. Ο Δήμος Σαλαμινας είμαστε όλοι μαζί.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!