Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Πρόεδρο του κινήματος “Take me Home” Α. Τρανούλη Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Πρόεδρο του κινήματος “Take me Home” Α. Τρανούλη
7/09/2021       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Πρόεδρο του κινήματος “Take me Home” Α. Τρανούλη Γ. Πατούλης: «Ο αγώνας... Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Πρόεδρο του κινήματος “Take me Home” Α. Τρανούλη

7/09/2021      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Πρόεδρο του κινήματος “Take me Home” Α. Τρανούλη

Γ. Πατούλης: «Ο αγώνας για την επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι εθνική υπόθεση και οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι»

Τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στον αγώνα που δίνει το κίνημα «Take Me Home», συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για την επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στην Πρόεδρο του Κινήματος Α. Τρανούλη, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στα γραφεία της Περιφέρειας.

«Ο αγώνας για την επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι εθνική υπόθεση και οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι», επισήμανε κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε πως η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει και θα συμβάλλει με σχετικές πρωτοβουλίες και δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

«Το κίνημα «Take Me Home» και η Πρόεδρός του κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα εντείνουμε τη συνεργασία μας για αυτό το εθνικό στοίχημα» σημείωσε.

Από την πλευρά της η κα Τρανούλη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποστήριξη και αναφέρθηκε στις δράσεις του κινήματος το οποίο δίνει έμφαση

στη δημιουργία μουσειακών χώρων στην Αττική αλλά και στον προγραμματισμό θεατρικών δρώμενων σε σχολικούς χώρους με σκοπό την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών.

error: Content is protected !!