ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και καθαρίζουμε το νησί από εστίες μόλυνσης ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και καθαρίζουμε το νησί από εστίες μόλυνσης
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και καθαρίζουμε το νησί από εστίες μόλυνσης. Αρχίσαμε τον Ιούνιο να τοποθετούμε τα πρώτα αυτοκόλλητα. Έως τέλος Αυγούστου έχουμε κολλήσει 162... ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και καθαρίζουμε το νησί από εστίες μόλυνσης

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και καθαρίζουμε το νησί από εστίες μόλυνσης.

Αρχίσαμε τον Ιούνιο να τοποθετούμε τα πρώτα αυτοκόλλητα. Έως τέλος Αυγούστου έχουμε κολλήσει 162 ειδικά αυτοκόλλητα και έχουμε συλλέξει 33 αμάξια! Εκτιμούμε ότι έχουν μετακινηθεί αρκετά από αυτά, που έχουν αυτοκόλλητα, από τους ιδιοκτήτες τους.

Η απομάκρυνση ενός αμαξιού γίνεται μετά από 45 μέρες αφού έχουμε κολλήσει το ειδικό αυτοκόλλητο.

Αυτό είναι, ένα ακόμα ρεύμα (είδος) ανακύκλωσης που εκτελεί ο Δήμος μας, με οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Σπουδαία η συμβολή του Κου Αθανάσιου Δουμένη στην επιτυχία αυτής της ανακύκλωσης.

Ο Δήμος μας όχι μόνο δεν πληρώνει τίποτα για την ανακύκλωση αυτή, αντιθέτως έχει έσοδα διότι πληρώνεται, για κάθε αμάξι, από την εταιρεία που τα συλλέγει.

Από τότε που αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου πριν 2 χρόνια, ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Θ. Παναγόπουλος μαζί με εμάς τους συνεργάτες του και όλη την υπηρεσία καθαριότητας, έχουμε θέσει στόχο να υλοποιήσουμε δράσεις και σχέδια έτσι ώστε οι πολίτες του νησιού να ανακυκλώνουν όσο δυνατόν περισσότερα είδη.

Το “ταμείο” κάθε μήνα, για όλα τα είδη ανακύκλωσης στη Σαλαμίνα, μας δικαιώνει! “

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Αντώνης Βακάλης

error: Content is protected !!