ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUP ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUP ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ Με τις απονομές στους ασημένιους Παγκόσμιους πρωταθλητές του ομαδικού των 18 χλμ Ανδρών Φράγκο Γιώργο-Τσουρη Αναστάσιο-Σαμνιωτη Βασιλειο-Πραπα Αλέξανδρο και στις χάλκινες... ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUP ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ

Με τις απονομές στους ασημένιους Παγκόσμιους πρωταθλητές του ομαδικού των 18 χλμ Ανδρών Φράγκο Γιώργο-Τσουρη Αναστάσιο-Σαμνιωτη Βασιλειο-Πραπα Αλέξανδρο και στις χάλκινες του ομαδικού των 10 χλμ Νεανίδων Κυριακή Λογοθέτη-Ιωσηφίνα Μαρινακου-Μαρία Μπερη έπεσε και επίσημα η αυλαία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος SUP λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας. Εκεί που η Ελλάδα κατέκτησε τα πρώτα της διεθνή μετάλλια στο νέο και ιδιαίτερα δημοφιλές αυτό άθλημα.
Εκτός τις απονομές και την τελετή λήξης η Πένυ Τσαουτου που χθες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πήρε τη 4η θέση στο technical ενώ 12ος ήταν ο Φαίδων Δούκας.

Εκτός από τους μεταλλιούχους ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και στους αθλητές, τους προπονητές , τους συνοδούς αλλά και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας την οποία εκπροσωπούσε ως αρχηγός της αποστολής ο πρόεδρός της Γιάννης Σκούρτης.

Την ομάδα μας αποτελούσαν οι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΑΠΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΡΛΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΥΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΜΝΙΩΤΗΣ, ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΟΥΡΝΑ ΕΛΕΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΛΕΙΝΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΤΣΙΡΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, ΜΟΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΟΨΑΧΑΛΙΔΗΣ, ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ, ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΚΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΛΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΚΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΑΟΥΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, ΣΤΑΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ, ΦΑΙΔΩΝ ΔΟΥΚΑΣ.

Την ομάδα συνόδευσαν εκτός του προέδρου το μέλος του ΔΣ Στέλιος Μουστακαλής ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και η διοικητική υπάλληλος Αρίστη Αχιλάρα.

error: Content is protected !!