Έτσι μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του τεστ Έτσι μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του τεστ
Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Έτσι μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του τεστ. Με ειδικό κωδικό μπορούν να μπουν στο σύστημα που δηλώνονται τα τεστ κορωνοϊού... Έτσι μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του τεστ

Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Έτσι μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του τεστ.

Με ειδικό κωδικό μπορούν να μπουν στο σύστημα που δηλώνονται τα τεστ κορωνοϊού γιατροί δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων με δικαίωμα συνταγογράφησης. Στο σύστημα υπάρχει κενό το οποίο δυνητικά θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι και να εκδώσουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Για παράδειγμα, ένας γιατρός που έχει κάνει τεστ, ακόμα κι αν αυτό βγει αρνητικό, μπορεί να το δηλώσει θετικό, αν θελήσει να εξασφαλίσει πιστοποιητικό νόσησης. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγει να βγει σε αναστολή εργασίας, καθώς και να εμβολιαστεί υποχρεωτικά.

Ο ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, κ. Μωρός, άλλαξε μπροστά στην κάμερα του Star το τεστ του, από αρνητικό σε θετικό, δείχνοντας έτσι το κενό που έχει το σύστημα και θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφικό.

Η υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών άρχισε να ξετυλίγεται από το περιστατικό με την έκδοση πιστών πιστοποιητικών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας όπου υπάλληλος, με τους κωδικούς πρόσβασης, εξέδωσε 34 πλαστά πιστοποιητικά.

tilegrafimanews.gr

error: Content is protected !!