Ο Δήμος Σαλαμίνας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα – Σαλαμίνια 2021 Ο Δήμος Σαλαμίνας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα – Σαλαμίνια 2021
Σαλαμίνα, 15.09.2021   Τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σαλαμίνας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής σήμερα... Ο Δήμος Σαλαμίνας καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα – Σαλαμίνια 2021

Σαλαμίνα, 15.09.2021

  Τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σαλαμίνας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου προς τιμή της ιστορικής επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στο πλαίσιο των Σαλαμινίων 2021.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, η κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους “Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020″ και επίτημη Δημότης Σαλαμίνος, ο Γεν. Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ.Οικονόμου ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά κ. Δ. Μαρκόπουλος ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά κ. Ι. Τραγάκης, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Τ. Αλεξιάδης, η Βουλευτής Β’ Πειραιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κα. Χ. Ασημακοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου, οι πρέσβεις των χωρών της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων, της Δημοκρατίας της Αργεντινής, της Δημοκρατίας της Πολωνίας, της Δημοκρατίας της Ινδίας, της Γεωργίας, της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, της Βοσνίας  και Ερζεγοβίνης, του Καναδά, της Ουκρανίας, της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, της Δημοκρατίας της Αρμενίας, της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκπρόσωποι των πρεσβειών της Ουγγαρίας, της Δημοκρατίας της Κορέας, της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, της Γαλλικής Δημοκρατίας, της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, του Βασιλείου της Ισπανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος ΣΑΛΑΜΙΣ κ. Μαριδάκης καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στάθηκε μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και απένειμε τιμές ως ορίζεται για όλους όσους δεν δίστασαν να δώσουν άδολα το αίµα τους για την ελευθερία της πατρίδας και την προάσπιση των μεγάλων πανανθρώπινων ιδανικών ενώ δυνατά ακούστηκε ο εθνικός ύμνος.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!