Το δίκτυο μέσα από το εύρος της δραστηριότητάς του, προάγει την υγεία και στοχεύει σε προώθηση περεταίρω ενεργειών επ’ ωφελεία των πολιτών Το δίκτυο μέσα από το εύρος της δραστηριότητάς του, προάγει την υγεία και στοχεύει σε προώθηση περεταίρω ενεργειών επ’ ωφελεία των πολιτών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεδρίαση με φυσική παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΔΥΠΠΥ στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής Γ. Πατούλης: “Το δίκτυο μέσα από το εύρος της... Το δίκτυο μέσα από το εύρος της δραστηριότητάς του, προάγει την υγεία και στοχεύει σε προώθηση περεταίρω ενεργειών επ’ ωφελεία των πολιτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίαση με φυσική παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΔΥΠΠΥ στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής

Γ. Πατούλης: “Το δίκτυο μέσα από το εύρος της δραστηριότητάς του, προάγει την υγεία και στοχεύει σε προώθηση περεταίρω ενεργειών επ’ ωφελεία των πολιτών”

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΔΥΠΠΥ συνεδρίασε δια ζώσης, υπό την προεδρία και τον συντονισμό του Προέδρου του ΔΣ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη. Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, ενημερώθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις τρέχουσες δράσεις του Δικτύου, αλλά και για αυτές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν.

Ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης,  κατά τη συνεδρίαση, έδωσε το στίγμα της δραστηριότητας του Δικτύου μέσα από το εύρος των προγραμμάτων του και των συνεργασιών του με επιστημονικούς φορείς, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το Δίκτυο εξελίσσεται συνεχώς και είναι απόλυτα ενταγμένο στην επικαιρότητα. Επίσης ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στο επικείμενο συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ, με θέμα “Covid-19 και Κλιματική Αλλαγή, Γνώση Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2021 στο Δήμο Γορτυνίας. Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του Δικτύου και Περιφερειάρχης Αττικής ενημέρωσε το σώμα σχετικά με την επιτυχή ανταπόκριση της συνάντησης του με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, για την περεταίρω ενίσχυση του Δικτύου σε θέματα Πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν με φυσική παρουσία ο κ. Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος Δ.Σ του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Νικόλαος Μπάμπαλος Δήμαρχος Ηρακλείου Γενικός Γραμματέας, ο κ. Ευστάθιος Κούλης Δήμαρχος Γορτυνίας, Ειδικός Γραμματέας, η κα. Άννα Γιαννακού-Πάσχου  Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Ταμίας,  ο κ. Παναγιώτης Γιατζίδης Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Αναπλ. Ταμίας, ο κ Ευστάθιος Ρεστέμης Γενικός Γραμματέας Ασπροπύργου Μέλος, ο κ. Ηρακλής Τιτόπουλος  Δημ. Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη Αναπλ. Γενικός Γραμματέας, η κα Μαρία Βερούχη Λεμονιά – Αντιδήμαρχος Καρύστου, Μέλος και ο κ. Χρήστος Βαλκάνης Κοιν. Σύμβουλος Φερών Δήμου Αλεξανδρούπολης, Μέλος. Διαδικτυακά έλαβαν μέρος ο κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Αντιπρόεδρος Α’ ο κ. Ιωάννης Λώλος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Αντιπρόεδρος Β’, ο κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης Δημ. Σύμβουλος Διδυμοτείχου, Μέλος, ο κ. Ιωάννης Λαδόπουλος Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Πρόεδρος Ε.Ε.Επίσης προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Ανδρέας Λεωτσάκος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Εκπρόσωπος Πολιτικής Επιτροπής του Π.Ο.Υ (Διαδικυακά), η κα Μαρία Αϊδίνη, Γενική Διευθύντρια ΕΔΔΥΠΠΥ, η κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια του Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του ΕΔΔΥΠΠΥ, ο κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος Συντονιστής του Προγράμματος Υγιείς Πόλεις της Περιφέρειας Αττικής, (Διαδικυακά), ο κ. Ν. Παντελιάς Συντονιστής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Δ.Σ, η κα Γεωργία Πίσπα Μέλος Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΔΣ ΕΔΔΥΠΠΥ.

error: Content is protected !!