Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αμπελακίων Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αμπελακίων
Παρά τις αντίξοες περσινές συνθήκες λόγο της πανδημίας που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί ακόμα και σήμερα τον παγκόσμιο πληθυσμό του πλανήτη μας. Ο νεοσύστατος σύλλογος... Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αμπελακίων

Παρά τις αντίξοες περσινές συνθήκες λόγο της πανδημίας που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί ακόμα και σήμερα τον παγκόσμιο πληθυσμό του πλανήτη μας.

Ο νεοσύστατος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμπελακίων Σαλαμίνος, Δεν σταμάτησε να προσπαθεί για το καλύτερο των μαθητών μας!

Σας ενημερώνουμε για τις εργασίες που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε, πάντα με την βοήθεια της Διευθύντριας του Σχολείου μας, τον Δήμο και τη δική σας στήριξη.

1) Λειτούργησαν οι γκαραζόπορτες του σχολείου. Πλέον ο χώρος του γυμνασίου προφύλασσετε από τους εξωσχολικούς βανδαλισμούς που μας ταλαιπωρούσαν συνεχώς.

2) Διορθώθηκαν οι ηλεκτρολογικοί πίνακες και τα φώτα των τάξεων. Επίσης λειτούργησαν τα φώτα στον εξωτερικό προαύλιο χώρο του σχολείου.

3) Βάφτηκαν όλες οι αίθουσες

4) Αγοράστηκαν καθαριστικά για την απολύμανση Και τον καθαρισμό των τάξεων.

5) Από τις αρχές της προηγούμενης χρόνιας έχουμε καταβάλει και εξάντληση κάθε δυνατή παράμετρο για να μπορέσουμε να έχει δικές του τουαλέτες ο χώρος του Γυμνασίου.

Όμως από τον Δήμο μας απάντησαν πως αυτό δεν είναι εφικτό γιατί έχεις καλυφθεί το επιτρεπόμενο όριο της οικοδομικής δόμησης. Έτσι τις τουαλέτες ανέλαβε πολιτικός μηχανικός ,ώστε να γίνει διαμόρφωση και να χωριστούν σε Γυμνασίου και Λυκείου.

Μέχρι να εγκρίνει ο Δήμος την μελέτη έχει αναλάβει να διορθώσει τα σπασμενα πλακάκια και τα καζανάκια. Αν κάποιος γονέας θέλει να επικοινωνήσει με τον σύλλογο μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου.

Επίσης μέχρι τέλος Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή μέλος του συλλόγου θα βρίσκεται στο σχολείο 8:00π.μ. έως 10:00π.μ. για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Με εκτίμηση
ο Σύλλογος Γονέων
και Κηδεμόνων
Αμπελακίων Σαλαμίνος

error: Content is protected !!