ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Καλό ξεκίνημα..! Δειλά δειλά κάνουμε την επανεκίνηση στο σκάκι, με νέα υγειονομικά μέτρα, για την προστασία όλων μας.Καλή αρχή στους προπονητές , και στα... ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Καλό ξεκίνημα..!

Δειλά δειλά κάνουμε την επανεκίνηση στο σκάκι, με νέα υγειονομικά μέτρα, για την προστασία όλων μας.Καλή αρχή στους προπονητές , και στα παιδιά μας που θα ξεκινήσουν και θεού επιτρέποντος και πανδημίας , θα τελειώσει η σεζόν τέλος Μάη.

Τα νέα από την ΕΣΣΝΑ δεν είναι και τόσο καλά, λόγο της έξαρσης του κόβιτ , μάλλον δεν θα γίνουν το 2021 τα πρωταθλήματα της Β και Γ Εθνική,( στην Γ εθνική θα αγωνιστή για πρώτη φορά, στην ιστορία της και η ομάδα μας).Ούτε η Α και Β τοπική κατηγορία Αττικής, όλα μεταφέρονται με βάση της πληροφορίες μας, στην αρχή του 2022 και εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες.!

Το σενάριο που εξετάζουν είναι να γίνουν φέτος τα παιδικά ομαδικά πρωταθλήματα , που είναι λίγες σκακιέρες, και ένα κύπελλο Αττικής με 4 σκακιέρες ανά ομάδα.!

Στα δικά μας τοπικά νέα, έχουμε ευχάριστα νέα,ο σύλλογος ενόψει Γ Εθνικής, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Διεθνή Μετρ Καραγιάννη Θανάση, κράτησε για άλλο ένα χρόνο τον ισχυρό σκακιστή Φράγκο Βασίλη, Ψάχνει για μία γυναίκα, για την θέση της 6ης σκακιέρας, επίσης φήμες λένε και για μία ακόμη μεταγραφή έκπληξη ισχυρό όνομα του χώρου, για να δούμε..!

Καλή σεζόν να έχουμε όλοι, γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις.!

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

error: Content is protected !!