Αυτές θα είναι οι αλλαγές στον Δήμο Αυτές θα είναι οι αλλαγές στον Δήμο
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές θα είναι οι αλλαγές στα Ν.Π του Δήμου που θα γίνουν με το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Στη θέση του παραιτηθέντος... Αυτές θα είναι οι αλλαγές στον Δήμο

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές θα είναι οι αλλαγές στα Ν.Π του Δήμου που θα γίνουν με το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη θέση του παραιτηθέντος Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ναυάρχου ε.α Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΝ και ΄τέως ΥΦΕΘΑ Δημήτρη Ελευσινιώτη θα ορισθεί επίσημα πλέον ο μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος Σπύρος Ευσταθίου, ενώ θα προταθεί για αντιπρόεδρος ο προερχόμενος από την παράταξη του Ναυάρχου Σωτήρης Ράπτης.

Στη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα ορισθεί η προερχόμενη από την παράταξη του Ναυάρχου, Καλομοίρα (Λίτσα) Παπαμιχαήλ-Διγενάκη.

Στο ΑΚΟΙΠΟΠ πρόεδρος θα παραμείνει ο Θανάσης Αλαϊσκας , ενώ σαν Αντιπρόεδρος θα προταθεί ο Θανάσης Δουμένης ομοίως προερχόμενος από την παράταξη του κ. Ελευσινιώτη.

Επίσης πάλι σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λάμπρου Καπαραλιώτη θα προταθεί η Ελένη Μπίλλια, η οποία προσφάτως διορίσθηκε σαν καθηγήτρια στην μακρινή Σύμη.

Να θυμίσουμε ότι οι Πρόεδροι των Ν.Π του Δήμου σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 του Ν. 4623/2019 και την υπ’ αριθμ. 102/13-9-2019  εγκύκλιο του Υπ. Εσ. όπως ισχύει,  ο Πρόεδρος του Ν.Π ορίζεται   από τον Δήμαρχο.

Επίσης ότι οι συμπράττουσες παρατάξεις  στην περίπτωση του Δήμου μας ο “ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ” του κ. Ελευσινιώτη και “ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ” μας του Δημάρχου λογίζονται ως ενιαία παράταξη , με την οποία εξελέγη ο Δήμαρχος, για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και  η οποία υπεισέρχεται  σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις  των συμπραττουσών παρατάξεων και η σύμπραξη  ορίζεται ρητά  ως ανέκκλητη (ΥΠ.ΕΣ.  εγκ. 91/59851/21.8.2019).

error: Content is protected !!