“Παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές οι διδαχές και οι αξίες των Σαλαμινομάχων” “Παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές οι διδαχές και οι αξίες των Σαλαμινομάχων”
Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων. Η δήλωση της στην προσωπική σελίδα... “Παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές οι διδαχές και οι αξίες των Σαλαμινομάχων”

Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων.

Η δήλωση της στην προσωπική σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα ήταν η εξής: “Σήμερα μνημονεύουμε τους προγόνους μας που με αυταπάρνηση και γενναιότητα προεταξαν εαυτούς ενάντια στον ολοκληρωτισμό και τον κίνδυνο της Περσικής εισβολής. Χάριν της δικής τους θυσίας μπορούμε σήμερα να ομιλούμε για σύγχρονη και ελεύθερη κοινωνία στρέφοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον στα στενά της Σαλαμίνας . Ακολουθώντας το παράδειγμα τους εμείς οι απόγονοι τους θέτουμε στόχους προκειμένου να κάνουμε αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον αφήνοντας ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές τις διδαχές και τις αξίες τους“.

error: Content is protected !!