H αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στην απονομή ΝΑΟΣ & ΝΟΒΣ H αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στην απονομή ΝΑΟΣ & ΝΟΒΣ
Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στις απονομές κυπέλλων για τα πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας που συνδιοργανώσαμε με το Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου και κωπηλασίας που διοργανώθηκαν... H αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στην απονομή ΝΑΟΣ & ΝΟΒΣ

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στις απονομές κυπέλλων για τα πρωταθλήματα ιστιοπλοΐας που συνδιοργανώσαμε με το Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου και κωπηλασίας που διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας στα πλαίσια των εορτασμών για τα Σαλαμινια 2021.

Ήταν μεγάλη μου χαρά να βραβεύσω και να βρεθώ ανάμεσα σε αυτά τα νέα παιδιά που γεμάτα όνειρα και αγάπη για τον αθλητισμό μας δίνουν τέτοιες στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και δεσμευόμαστε ως Περιφέρεια Αττικής να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμβάλλοντας στην υλοποίηση των ονείρων και των στόχων της.

error: Content is protected !!