Ούτε στην Ναύπακτο δεν άρεσε η αναπαράσταση της Nαυμαχίας Ούτε στην Ναύπακτο δεν άρεσε η αναπαράσταση της Nαυμαχίας
Στο φως της δημοσιότητας φέρνει σήμερα ο Ανδρέας Κοτσανάς τα έξοδα για τις εκδηλώσεις της φετινής Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Το ιστορικό γεγονός, συμπληρώνει φέτος... Ούτε στην Ναύπακτο δεν άρεσε η αναπαράσταση της Nαυμαχίας

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει σήμερα ο Ανδρέας Κοτσανάς τα έξοδα για τις εκδηλώσεις της φετινής Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.

Το ιστορικό γεγονός, συμπληρώνει φέτος 450 χρόνια, αλλά λόγω των μέτρων, δεν θα γίνει η φετινή αναπαράσταση στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Αυτό όμως, καθόλου δεν εμποδίζει τους υπευθύνους στην διάθεση ενός μεγάλου ποσού για τις εκδηλώσεις. Ο Ανδρέας Κοτσανάς, συγκρίνει το κόστος των εκδηλώσεων το 2016 επί Λουκόπουλου με έξοδα 35.500 και θεατρικό στην θάλασσα, με τα το φετινό κόστος των 56.000 χωρίς αναπαράσταση!!!

Δείτε τι έγραψε:

 ΤΟ “ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…!!!

 Η δημοτική αρχή Γκίζα-Τσουκαλά δαπανά το υπέρογκο ποσό των 56.283€ με απευθείας αναθέσεις για εκδηλώσεις Ναυμαχίας χωρίς αυτή φέτος να περιλαμβάνει-μάλιστα καλά διαβάζετε-αναπαράσταση με θεατρικό δρώμενο!!!!
 Σας παραθέτουμε συγκριτικό πίνακα δαπανών της Ναυμαχίας του 2016 επί αντιδημαρχίας Γιάννη Ράπτη που κόστισε μόλις 35.500€ και περιλάμβανε αναπαράσταση με θεατρικό δρώμενο!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας…!!!

error: Content is protected !!