37η απονομή Χρυσών Μεταλλίων Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βεργίνας 37η απονομή Χρυσών Μεταλλίων Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βεργίνας
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ», ανακοινώνει την 37η απονομή των Χρυσών Μεταλλείων Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βεργίνας, σε διεθνείς διακεκριμένες προσωπικότητες των... 37η απονομή Χρυσών Μεταλλίων Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βεργίνας

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ», ανακοινώνει την 37η απονομή των Χρυσών Μεταλλείων Μεγάλου Αλεξάνδρου και Βεργίνας, σε διεθνείς διακεκριμένες προσωπικότητες των Γραμμάτων, των Τεχνών, των Επιστημών και των Κοινωνικών προσφορών, καθώς και σε αντίστοιχα διεθνή Ιδρύματα.

Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα την Κυριακή 31η Οκτωβρίου 2021, στις 7.30’ το απόγευμα, στην αίθουσα «Δημήτρης Μπόγρης» του Δημοτικού Μεγάρου Σαλαμίνας και στα πλαίσια καλλιτεχνικού προγράμματος.

Η ετήσια αυτή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου Unesco Πειραιώς και νήσων και την στήριξη του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του COVID 19.

error: Content is protected !!