“Δεν θα δείξω την παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα” “Δεν θα δείξω την παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα”
Κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας φρόντισε να αδειάσει σήμερα, λίγο πριν αρχίσουν οι αγώνες Καγιάκ στο κέντρο της Σαλαμίνας, δύσοσμα υγρά στο παλιό δίκτυο ομβρίων... “Δεν θα δείξω την παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα”

Κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας φρόντισε να αδειάσει σήμερα, λίγο πριν αρχίσουν οι αγώνες Καγιάκ στο κέντρο της Σαλαμίνας, δύσοσμα υγρά στο παλιό δίκτυο ομβρίων υδάτων, με συνέπεια αυτά να καταλήξουν στην θάλασσα, εκεί που θα αγωνίζονταν τα παιδιά μας.

Να σημειωθεί ότι εδώ και πλέον των 5 ετών ο Δήμος μας έχει θέσει σε λειτουργία στην περιοχή τις αναμονές και όλοι μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης.

Έδωσα ήδη εντολή να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά του υπευθύνου και αύριο το πρωί το συνεργείο αποχέτευσης του Δήμου θα διερευνήσει από ποιο σημείο προήλθαν τα υγρά.

Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, ώστε να μην μπορεί κάποιος να επαναλάβει κάτι τέτοιο.

Οι προσπάθειες του Δήμου μας που έχουν ξεκινήσει από την αρχή της θητείας μας για να προστατέψουμε την θάλασσα μας έχουν ήδη ξεκινήσει να αποδίδουν και θα ολοκληρωθούν.

Δεν θα δείξω την παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. Αδιαφορώ πλήρως για το όποιο πολιτικό κόστος προκαλεί να ‘ξεβολέψουμε’ αυτούς που χρόνια έχουν μάθει να καταστρέφουν το περιβάλλον. Η Σαλαμίνα θα συνεχίσει να αλλάζει και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

error: Content is protected !!