Σύλλογος Αγίου Νικολάου Σύλλογος Αγίου Νικολάου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, προκάλεσε συνάντηση χθές με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γαλέο Συμεών, την προϊσταμένη... Σύλλογος Αγίου Νικολάου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, προκάλεσε συνάντηση χθές με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γαλέο Συμεών, την προϊσταμένη του Τμήματος Πρασίνου κα Σοφρά Σοφία του Δήμου Σαλαμίνας, την εκπρόσωπο του Δασαρχείου Πειραιά κα Αλεβίζου, και τον κ. Γιαννακόπουλο Δημήτριο από το Δασονομείο Σαλαμίνας συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με του τρόπους παρέμβασης και δράσης για τον καθαρισμό και την αναδάσωση της καμένης περιοχής στο λόφο του Αγίου Νικολάου.

Οι υπεύθυνοι της Δασικής Υπηρεσίας μας ανέλυσαν και υπέδειξαν τις διαδικασίες που πρέπει να κινήσει ο Δήμος Σαλαμίνας από την πλευρά του, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Σύλλογος θα παρακολουθεί την εξέλιξη των ενεργειών και θα καταθέσει προτάσεις για την αναβάθμιση της πυροπροστασίας, όπως την τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών στην περιοχή και τη διάνοιξη των παλαιών μονοπατιών, για την εύκολη πρόσβαση των πυροσβεστικών μέσων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

error: Content is protected !!