Στην εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων και Supercars ο Περιφερειάρχης Αττικής Στην εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων και Supercars ο Περιφερειάρχης Αττικής
3/10/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων και Supercars ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης: «Το αναβαθμισμένο πάρκο στο Πεδίο του Άρεως αποτελεί έναν σημαντικό... Στην εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων και Supercars ο Περιφερειάρχης Αττικής

3/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων και Supercars ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γ. Πατούλης: «Το αναβαθμισμένο πάρκο στο Πεδίο του Άρεως αποτελεί έναν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου και ένα χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων»

Με στόχο την παρουσίαση στο ευρύ κοινό των Ιστορικών και σύγχρονων αυτοκινήτων (Αντίκες – Supercars κ.α.) και την ανάδειξη του αναβαθμισμένου και λειτουργικού πλέον Πάρκου του Πεδίου του Άρεως πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση ιστορικών οχημάτων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σωματεία Ιστορικών Οχημάτων και Μοτοσικλετών, Supercars (Lamborghini – Ferrari – Porsche – Maserati κ.α.) και Παλαιά οχήματα ειδικών κατασκευών (Ιστορικά Λεωφορεία κ.λπ.).

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Γ. Αγγελόπουλο. Ο Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Καλωσορίσαμε σήμερα τους συμπολίτες μας στο αναβαθμισμένο Πεδίον του Άρεως! Η Περιφέρεια Αττικής είναι υπερήφανη για το Πάρκο της και η προσπάθεια

για την αναβάθμισή του θα είναι επίμονη και διαρκής. Με συστηματική δουλειά και επιμονή υπερβήκαμε τις δυσκολίες που υπήρχαν. Αλλάξαμε την εικόνα και η Αττική μας είναι περήφανη για το Πάρκο της αυτό! Ένα Πάρκο που εκτός από σημαντικός πνεύμονας πρασίνου αποτελεί ένα υπαίθριο μουσείο, που περιλαμβάνει στοιχεία από την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας από το 1821 μέχρι σήμερα! Στη σημερινή εκδήλωση, φιλοξενούμε Ιστορικά Οχήματα, αντίκες και supercars σε μια μεγάλη συνάντηση. Τα Ιστορικά Οχήματα αποτελούν διεθνώς αναγνωρισμένα αγαθά της παγκόσμιας πολιτιστικής βιομηχανικής κληρονομιάς. Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα τα οχήματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν ένα προνομιακό πεδίο για την ανάπτυξη του περιηγητικού τουρισμού με εξαιρετικά θετικό αποτύπωμα στην οικονομία και τους αναπτυξιακούς δείκτες».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!