Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής  πραγματοποιήθηκε το 5ο No Finish Line Athens’ για τη ενίσχυση της  Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’ Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής  πραγματοποιήθηκε το 5ο No Finish Line Athens’ για τη ενίσχυση της  Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’
4/10/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής  πραγματοποιήθηκε το 5ο No Finish Line Athens’ για τη ενίσχυση της  Ένωσης ‘Μαζί για το... Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής  πραγματοποιήθηκε το 5ο No Finish Line Athens’ για τη ενίσχυση της  Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’

4/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής  πραγματοποιήθηκε το 5ο No Finish Line Athens’ για τη ενίσχυση της  Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’

Γ.Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει  και συμβάλει έμπρακτα στην υλοποίηση μεγάλων κοινωνικών και αθλητικών γεγονότων όπως το No Finish Line Athens»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας“5ο Νο Finish Line Athens”, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών.

Χιλιάδες δρομείς, μικροί και μεγάλοι, πήραν μέρος -τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο- καλύπτοντας 31.548,8 χιλιόμετρα μέσα στις 90 ώρες του αγώνα και προσφέροντας έτσι πάνω από 15 χιλιάδες Ευρώ για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ανέφερε:

«Με την υποστήριξή μας σε ένα μεγάλο κοινωνικό, αθλητικό και φιλανθρωπικό γεγονός, όπως είναι το ‘No Finish Line Athens’ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία μια δράση που στόχο της είχε την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Ήταν μια γιορτή του αθλητισμού με σπουδαίο φιλανθρωπικό αποτύπωμα, αφού γράψαμε σε 90 ώρες αγώνα, 31548,8 χιλιόμετρα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με virtual δρομικά events είναι σημαντική η επιστροφή στη φυσική παρουσία και τη φυσιολογική ροή της καθημερινότητας, τηρώντας πάντα απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες πηγαίνουν την Αττική μας μπροστά και ενισχύουν το όραμά μας για τη δημιουργία μιας πρότυπης Περιφέρειας Υγείας και Ευζωϊας».

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη επισήμανε: 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια μεγάλη φιλανθρωπική-αθλητική εκδήλωση διεθνούς βεληνεκούς ήρθε φέτος στο ΟΑΚΑ, την «καρδιά του αθλητισμού» της Αττικής, και που φυσικά η Περιφέρεια Αττικής την υποστήριξε. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές».

Τη διοργάνωση στήριξαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Γ. Κεχρής και η σύμβουλος αθλητισμού του Περιφερειάρχη Αττικής, Χρ. Γαλανοπούλου. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!