Pandora Papers: Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα – Αποκαλύψεις αναμένονται από τα μέσα Οκτωβρίου Pandora Papers: Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα – Αποκαλύψεις αναμένονται από τα μέσα Οκτωβρίου
Αναφορές και σε Έλληνες έχουν τα Pandora Papers, η δημοσιογραφική έρευνα που δημοσιεύσαν χθες, Κυριακή, διεθνή ΜΜΕ και την οποία συντόνισε το Διεθνές Δίκτυο Ερευνητών... Pandora Papers: Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα – Αποκαλύψεις αναμένονται από τα μέσα Οκτωβρίου

Αναφορές και σε Έλληνες έχουν τα Pandora Papers, η δημοσιογραφική έρευνα που δημοσιεύσαν χθες, Κυριακή, διεθνή ΜΜΕ και την οποία συντόνισε το Διεθνές Δίκτυο Ερευνητών Δημοσιογράφων (International Consortium of Investigative Journalists – ICIJ).

Οι αποκαλύψεις της διεθνούς κοινοπραξίας με έδρα στην Ουάσιγκτον, εμπεριέχει τα ονόματα πάνω από 100 δισεκατομμυριούχων ολόκληρου του πλανήτη, πάνω από 35 (πρώην ή νυν) πολιτικών, κρατικών αξιωματούχων, ισχυρών επιχειρηματιών, επιφανών προσωπικοτήτων και σταρ της μουσικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα μεταξύ των 27.000 πραγματικών δικαιούχων offhsore εταιρειών που έχουν εντοπισθεί συμπεριλαμβάνονται και 283 Έλληνες.

cnn.gr

error: Content is protected !!