Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σαλαμίνας μέτρα φέτος 120 μαθητές, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του και 30 συνολικά διδάσκοντες καθηγητές Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σαλαμίνας μέτρα φέτος 120 μαθητές, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του και 30 συνολικά διδάσκοντες καθηγητές
Δείπνο προς ένδειξη ευχαριστιών τους παραθέτει ο Δήμος Σαλαμίνας Σαλαμίνα, 02.10.2021 Κάθε χρόνο και καλύτερα… κάθε χρόνο και πιο επιτυχημένα. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του... Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σαλαμίνας μέτρα φέτος 120 μαθητές, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του και 30 συνολικά διδάσκοντες καθηγητές

Δείπνο προς ένδειξη ευχαριστιών τους παραθέτει ο Δήμος Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 02.10.2021

Κάθε χρόνο και καλύτερα… κάθε χρόνο και πιο επιτυχημένα.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σαλαμίνας μέτρα φέτος 120 μαθητές, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του και 30 συνολικά σε διδάσκοντες καθηγητές. Μόνο ικανοποίηση μπορούμε να νιώθουμε, αφού καταφέρνουμε  σε ένα σημαντικό βαθμό να έχουν όλοι οι μαθητές τις ίδιες ευκαιρίες.

Στο φετινό ραντεβού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τους καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου ο Δήμος Σαλαμίνας διοργάνωσε ένα συμβολικό δείπνο για τους καθηγητές και την ακούραστη εθελόντρια του κοινωνικού φροντιστηρίου κα. Ελένη Αρακά. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Διολέτης και Συμεών Γαλέος και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βιβλιοθήκης-Λαογραφικού &Ναυτικού Μουσείου Σαλαμίνας Ελένη Μπίλλια.

Ο  Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στην ξεχωριστή αυτή στιγμή τόνισε:

“Οφείλουμε ως τόπος, ως κοινωνία και ως Δήμος πολλά στους καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου. Χάρη σ αυτούς δεν μένει κανένα παιδί στην Σαλαμίνα χωρίς βοήθεια. Το κοινωνικό έργο που προσφέρουν είναι τεράστιο και τους ευχαριστούμε πολύ. Για μια ακόμη φορά να τονίσουμε την προσφορά της κας. Αρακά για τόσα χρόνια ‘ψυχής’ του φροντιστηρίου μας».

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!