Δωρέαν αναβάθμιση – Αποκαλυπτήρια για τα νέα Windows 11 Δωρέαν αναβάθμιση – Αποκαλυπτήρια για τα νέα Windows 11
Δωρέαν αναβάθμιση από σήμερα για όλους τους χρήστες Tα Windows 11, η ανανεωμένη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, θα είναι διαθέσιμη από σήμερα σε... Δωρέαν αναβάθμιση – Αποκαλυπτήρια για τα νέα Windows 11

Δωρέαν αναβάθμιση από σήμερα για όλους τους χρήστες

Tα Windows 11, η ανανεωμένη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, θα είναι διαθέσιμη από σήμερα σε όλον τον κόσμο ως δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10.

Σύμφωνα με όσα βεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας οι αλλαγές δεν θα συνιστούν μία μεγάλη απομάκρυνση από όσα γνωρίζουν μέχρι στιγμής οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος και ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα μετάβασης.

Τα Windows 11 έχουν ωστόσο μερικές σημαντικές αλλαγές.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Το «Start menu» έχει κεντραριστεί πλέον στην οθόνη μαζί με τα εικονίδια του taskbar.

Υπάρχουν επίσης αλλαγές πέραν της εμφάνισης, όπως το Microsoft Store (η εκδοχή των Windows για ένα app store) που έχει πλήρως ανασχεδιαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης η ενσωματωμένη λειτουργία search είναι πολύ πιο γρήγορη αν και ευνοεί τις εφαρμογές της Microsoft όπως τις μηχανές αναζήτησης Bing και Edge στα αποτελέσματα που επιστρέφει.

Για τους gamers, η Microsoft υπόσχεται ότι η νέα της τεχνολογία Direct Storage  θα αποδώσει πολύ γρηγορότερους χρόνους φόρτισης για τα παιγνίδια

Τα Windows 10 θα… συνταξιοδοτηθούν οριστικά το 2025, οπότε και θα σταματήσει η παροχή αναβαθμίσεων και υποστήριξης από την εταιρία.

hellasjournal.com

error: Content is protected !!