Σύλλογος Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΙ – ΚΑΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ – ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ Σύλλογος Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΙ – ΚΑΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ – ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας και όχι μόνο, που έλαβαν μέρος στους πανηγυρισμούς της Αγίας... Σύλλογος Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΙ – ΚΑΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ – ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας και όχι μόνο, που έλαβαν μέρος στους πανηγυρισμούς της Αγίας Παρασκευής.

Για όσους δεν γνωρίζουν καλά, τους πληροφορούμε ότι ο Σύλλογος στα χρόνια των μνημονίων πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει με τρόφιμα και άλλα είδη που είχαν ανάγκη 22 οικογένειες στη περιοχή μας (Κακή Βίγλα μέχρι Αιάντειο) με τρόφιμα που μας έδινε ο Δήμος, τα SUPER MARKETS και άλλα καταστήματα, αλλά και τα μέλη μας που είχαν την δυνατότητα να βοηθήσουν.

Ακόμη και σήμερα είμαστε πρόθυμοι όποια οικογένεια έχει ανάγκη. Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δημαρχό μας κ. Γιώργο Παναγόπουλο για την προθυμία του να μας βοηθάει σε ότι του ζητήσουμε και του ευχόμεθα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατό να βοηθήσουμε το έργο του Δήμου όπου μπορούμε.

Επίσης ευχαριστούμε και τον Πρόεδρο της ΔΕ Αιαντείου κ. Χαράλαμπο Γαβριήλ για την βοήθειά του μέχρι σήμερα.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Κωνσταντίνος Χατζισταματίου

Τα μέλη του Συμβουλίου
Γεώργιος Χαμαλίδης
Αντιπρόεδρος
Χατζισταματίου Βασιλική
Γραμματέας
Ροζαλίνα Πασχαλίδου
Ταμίας
Σατρατζέλη Γεωργία
Επίτροπος

από την έντυπη “Φωνή της Σαλαμίνας”

error: Content is protected !!