Στο τραπέζι απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική και τηλεργασία την Παρασκευή Στο τραπέζι απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική και τηλεργασία την Παρασκευή
Τα τρία μέτρα που πρότεινε η ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας στον Πρωθυπουργό. Τι προβλέπει για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική κατά τις νυχτερινές ώρες... Στο τραπέζι απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική και τηλεργασία την Παρασκευή

Τα τρία μέτρα που πρότεινε η ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας στον Πρωθυπουργό. Τι προβλέπει για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική κατά τις νυχτερινές ώρες εισηγήθηκε πριν από λίγο στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη η Επιτροπή υπό τον Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, η οποία συνεδριάζει εκτάκτως από τις οκτώ, εν όψει του νέου σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που πρόκειται να «χτυπήσει» την Αττική.

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες του iEidiseis, η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας εισηγείται να ληφθούν τρία μέτρα προληπτικού χαρακτήρα, προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, που μιλούν για εξαιρετικά μεγάλο όγκο βροχής. Συγκεκριμένα εισηγούνται στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη :

-To κλείσιμο του Κηφισού και στα δύο ρεύματα κατά τη διάρκεια της νύχτας με την αξιοποίηση και της αστυνομίας και του στρατού που θα διασφαλίσουν πως δεν θα πραγματοποιείται κίνηση οχημάτων.

-Την απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική,

0Την έκδοση οδηγίας ώστε οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις να μην μεταβούν στους χώρους εργασίες, αύριο, Παρασκευή,

Η εισήγηση της Πολιτικής Προστασίας βασίζεται στις προβλέψεις των μετεωρολόγων, οι οποίοι εκτιμούν ότι τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν ιδιαίτερα μεταξύ 03.00 και 06.00 το πρωί. Ιδιαίτερα για την Κηφισό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο όγκος του νερού που έχει συσσωρευτεί είναι ήδη πολύ μεγάλος και είναι παραπάνω από υπαρκτός ο κίνδυνος να πλημμυρίσει, ιδιαίτερα προς τον Πειραιά.

Οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν εντός ολίγου.

ieidiseis.gr

error: Content is protected !!